Setup

Surface Hub          Productspecificaties          Apps          Setup

Bereid je voor.

Microsoft Surface Hub zal de manier transformeren waarop je zaken doet. Zorg dat jij en je omgeving voorbereid zijn met onze handleiding ‘Is mijn locatie geschikt voor Surface Hub’.

Welke maat is geschikt voor jou?

Het Microsoft Surface Hub 84″-model is perfect voor grote vergaderruimtes en omstandigheden waarbij je maximaal 3 mensen tegelijkertijd wilt laten communiceren. Neem voor kleinere ruimtes of een mobiel (via rolwagentje) tweepersoons-scherm het Surface Hub’s 55″-model.

Aan de slag

Gebruik deze handleiding om je te helpen bij de planning van je Microsoft Surface Hub-installatie. In deze handleiding vind je:

 

  • Onderwerpen over de geschiktheid van je locatie
  • Gedetailleerde hardwarespecificaties over voeding, poorten en kabels
  • Aanbevelingen voor de verplaatsing en opslag van de Surface Hub
  • Koppeling naar aanbevelingen over:
    • Uitpakken
    • Monteren
Onderdeel 1
Onderdeel 2
Onderdelen 3

Je plek vinden.

Microsoft Surface Hub is het meest effectief in ruimtes die groot genoeg zijn om een goede kijkhoek te geven, maar klein genoeg om de microfoons duidelijke signalen te laten opvangen van de personen in de ruimte. Een ruimte van circa 7 meter lang is het meest geschikt om de Surface Hub te installeren.

Steunen en beugels

Microsoft raadt onze aangepaste statieven en muurbevestigingen aan voor Surface Hub, die speciaal zijn ontworpen voor een stevige pen- en aanraakervaring. Ze zijn gemaakt van materialen van hoge kwaliteit en hebben aangepaste bevestigingslocaties nabij de hoeken van het scherm voor extra stabiliteit.

Rolplatform

Rolplatform

Eenvoudig te verplaatsen naar andere ruimten.

Vloersteun

Vloersteun

Verminderde installatietijd en kosten

Wandbeugel

Wandbeugel

Vaste en stabiele plaatsing