Opleidingen

Skype for Business

Skype for Business

 

Skype for Business biedt talloze functies om de communicatie tussen collega’s te optimaliseren en te stroomlijnen. Een chatbox dus? Verre van. Skype for Business biedt talrijke tools zoals video/audioconferentie, het delen van applicaties, het organiseren van vergaderingen, … Al deze functies komen aan bod tijdens deze opleidingen.

Objectieven

Deze opleidingen stelt de gebruiker in staat om Skype for Business zelfstandig te gebruiken.

Na deze opleidingen:

  • Kan u een online vergadering aanmaken en beheren.
  • Kan u gegevens, videomateriaal en programma’s delen met anderen

Doelgroep

Gebruikers van Skype for Business

Voorkennis

Geen voorkennis vereist

Inhoudstafel

En nog veel meer …

Taal: NL, EN en FR – Duur: 2 uur

Welke opleidingen bieden we nog aan?

SharePoint Online

SharePoint Online

Met SharePoint Online heeft u de mogelijkheid documenten centraal ‘in de cloud’ op te slaan, te bewerken en beschikbaar te maken voor uw medewerkers, partners, klanten, …

Taal: NL, EN en FR – Duur: 3 uur

OneDrive (for Business)

OneDrive for Business

Niet langer worstelen met verschillende USB-sticks. Met OneDrive for Business worden documenten bewaard ‘in de cloud’ zodat je gelijk waar ter wereld jou data kan raadplegen, bewerken en delen.

Taal: NL, EN en FR – Duur: 3 uur

Outlook

Outlook (Exchange)

Outlook wordt niet alleen gebruikt om e-mails te lezen en te versturen, maar ook voor het beheren van uw agenda, uw taken en uw contactpersonen. Bovendien consulteert u ze waar en wanneer u maar wilt.

Taal: NL, EN en FR – Duur: 3 uur

OneNote

OneNote

Met OneNote breng je alle losse nota’s samen in een digitaal notitieblok dat makkelijk gedeeld kan worden met collega’s en bovendien eenvoudig te raadplegen is vanaf PC, smartphone en tablet.

Taal: NL, EN en FR – Duur: 2 uur

Office 365

Office 365 admin

Office 365 brent verschillende Microsoft samenwerkingsprogramma’s samen als een cloud dienst. Deze is flexibel en biedt heel wat mogelijkheden. Het is belangrijk om deze mogelijkheden optimaal te benutten.

Taal: NL, EN en FR – Duur: 3 uur

Yammer

Yammer

Yammer is een sociaal netwerk dat je binnen de bedrijfsmuren kan gebruiken om de communicatie tussen de medewerkers te bevorderen: kennisdeling, verspreiding van expertise, hogere productiviteit, …

Taal: NL, EN en FR – Duur: 2 uur

.

UW GEGEVENS

Bedrijfsnaam

Naam*

Telefoon

E-mail*

WAAR WENST U INFO OVER?