Surface Hub          Productspecificaties          Apps          Setup

Microsoft Surface Hub

Ontplooi de kracht van de groep. Met het uitgebreide multi-aanraakscherm, responsief inkt aanbrengen en ingebouwde Office-apps, bevordert Microsoft Surface Hub de samenwerking tussen mensen op een natuurlijke manier.

Belangrijke functies

Met HD-camera’s met groothoeklens, infrarode aanwezigheidssensors en hoogwaardige microfoons brengt Microsoft Surface Hub teams probleemloos samen.

Hoog rendement op investering met Microsoft Surface Hub

Uit een onderzoek is naar voren gekomen dat bedrijven die Microsoft Surface Hub gebruiken mogelijk een 3-jarig rendement op investering van 138% hebben.

MURAL: de snelste weg naar betere ideeën

Met een vloeiende digitale inktervaring helpt MURAL creatieve teams om ideeën ruimtelijk te sorteren, in real-time samen te werken en betere denkers van ontwerpen te worden.

Samenwerkend leren in teams

De probleemloze connectiviteit van Microsoft Surface Hub brengt disciplines uit de gezondheidszorg samen en overbrugt fysieke afstand met geïntegreerde videoconferenties.

Microsoft Surface Hub

Microsoft Surface Hub is gemaakt voor teamwerk en werkt voortreffelijk om de moderne werkplek. Het volledig geïntegreerde ontwerp, de keuze uit twee schermgrootten (84″ en 55″) en de flexibele montagemogelijkheden bieden een oplossing op maat voor al je bedrijfsbehoeften. Microsoft Surface Hub is ook volledig geïntegreerd met Skype for Business.

Wij, IT-Care zijn reeds in het bezit van dit prachtig toestel en laten u met plezier de kracht van dit toestel ervaren aan de hand van vrijblijvende demo’s.

De beste manier om te creëren en te brainstormen met anderen

Wereldwijd is een aantal trends zichtbaar met betrekking tot de manier waarop mensen in een zakelijke omgeving overleggen en vergaderen. Deze trends zijn o.a. dat 54% van alle vergaderingen inmiddels één of meerdere remote deelnemer(s) heeft, het aantal mobiele werknemers sinds 2005 met maar liefst 80% is toegenomen en er nieuwe soorten ruimtes worden ontworpen om samenwerken in en tussen groepen te stimuleren.

Maak samenwerken productiever. Deel je ideeën met anderen op een canvas dat zo groot is als je verbeelding. Breng teams samen op een manier die natuurlijk aanvoelt, met technologie die zich niet opdringt, maar ideeën helpt bevorderen. Haal meer uit het moment en leg al je werk meteen vast zodat je er later op kunt terugvallen.