Apps

Surface Hub          Productspecificaties          Apps          Setup

Platform voor fantastische apps en services op groot scherm.

Microsoft Surface Hub voegt een rijke en prachtige ervaring toe aan de apps waarop je dagelijks vertrouwt. Bekijk onderstaande video’s om te zien hoe ervaringen met vloeibare inkt aanbrengen en multi-aanraking Universele Windows 10-applicaties tot leven brengen. Ontdek de volledige lijst met apps speciaal ontworpen voor Surface Hub.

apps Skype for Business

Skype for Business

Vergader met wel 250 mensen: alles wat ze nodig hebben is een telefoon of internetverbinding. Surface Hub is gecertificeerd voor Skype for Business; hierdoor zijn de prestaties van videoconferenties fantastisch, én alles zit in één apparaat. Geen aangepaste instellingen, geen randapparatuur.

Bekijk de demovideo

apps Whiteboard

Whiteboard

Neem je ideeën met je mee. Deel je whiteboard eenvoudig met anderen als een volledig OneNote- of afbeeldingenbestand, zodat je ideeën niet verloren gaan en je eraan kunt blijven werken nadat je vergadering is afgelopen.

Bekijk de demovideo

apps PowerPoint en Office

PowerPoint en Office

Betrek je publiek bij gedurfde nieuwe manieren van werken met PowerPoint for Surface Hub. Vergeet alles wat je weet over presentaties: je verhalen zullen nooit meer hetzelfde zijn met samenwerkingsfuncties van de krachtige Hub. En natuurlijk beschikt Surface Hub ook over de volledige Office-suite van producten, waaronder Word en Excel, die vooraf zijn geïnstalleerd.

Bekijk de demovideo

apps Power BI
logo Power BI

Power BI

Microsoft Power BI transformeert de gegevens van je bedrijf in rijke beelden die je kunt verzamelen en organiseren zodat jij je kunt richten op wat belangrijk voor je is. Blijf op de hoogte, identificeer trends terwijl ze plaatsvinden en breng je bedrijf verder.

Bekijk de demovideo

apps Mural
logo Mural

Mural

Download MURAL voor Microsoft Surface Hub om op het grote scherm samen te werken. Creatieve teams gebruiken MURAL om inspiratie te delen, problemen te ontdekken, te brainstormen en ideeën te ordenen om oplossingen te definiëren.

Bekijk de demovideo

apps StaffPad
logo StaffPad

StaffPad

Een heel orkest: onder de punt van je pen. Natuurlijk invoer via pen, gedetailleerde muziekopnames en krachtige scorebewerkingsfuncties maken StaffPad een perfecte tool voor muziekprofessionals en eenvoudig te gebruiken voor beginners. Geoptimaliseerd voor Microsoft Surface Hub.

Bekijk de demovideo

apps TechSmith Loop
logo TechSmith Loop

TechSmith Loop

Verlies minder tijd aan het identificeren van problemen en besteed meer tijd aan het oplossen ervan met TechSmith Loop voor Surface Hub. Directe videobeoordelingstechnologie legt bewegingen, processen en procedures vast en analyseert ze, zodat teams eenvoudig met elkaar kunnen samenwerken in praktijksituaties.

Bekijk de demovideo

apps Siemens JT2Go
logo Siemens JT2Go

Siemens JT2Go

Met JT2Go voor Windows 10, ontwikkeld door Siemens PLM Software, wordt een nieuw denkkader gedefinieerd voor het bekijken van en werken met 3D JT-bestanden. Gebruikers zullen de interface als intuïtief ervaren voor het navigeren van assemblagestructuren in technische en bouwkundige modellen die zijn opgeslagen als 3D JT.

Bekijk de demovideo

apps StormBoard
logo StormBoard

Stormboard

Brainstorm, organiseer, prioritiseer en reageer op de beste ideeën, in dezelfde ruimte of verspreid over de wereld, op een realtime whiteboard met Post-its.

Bekijk de demovideo

apps Drawboard PDF
logo Drawboard PDF

Drawboard PDF

Drawboard PDF is de ultieme Surface Hub-app voor het markeren van PDF’s en voor samenwerking. Met een intuïtieve gebruikersinterface, superieure inktervaring en een breed assortiment annotatieprogramma’s helpt Drawboard PDF je team om op één lijn te houden, ongeacht de locatie.

Bekijk de demovideo

Apps ontwikelen